Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Cele mai multe certuri se întâmplă în ziua de Paști, dacă omul nu este atent”

Pr Ioan Danci: „Cele mai multe certuri se întâmplă în ziua de Paști, dacă omul nu este atent”

Cele mai multe certuri, cele mai multe scandaluri, se întâmplă în ziua de Paști dacă omul nu este atent, dacă omul nu are răbdare, iubire și iertare! Și toate acestea pentru că diavolul urlă de durere, că Hristos i-a golit iadul prin învierea Lui și atunci caută unde găsește slăbiciune și cădere!

De aceea trebuie să fim răbdători și iertatori în aceste zile, mai mult ca oricând ca să simțim cu adevărat Învierea Domnului și să o trăim intens! Este mai de folos pacea decât dreptatea! Bucurați-vă și vă veseliți că a Înviat Hristos, dar totodată bucurați și faceți fericiți și pe cei de lângă voi, prin dragostea, iertarea, bunătatea, smerenia și iubirea dumneavoastră!

Cum vă este inima și sufletul? Cum oscilați intre bucurii și tristeți? Haideți fiți bucuroși de sărbătoarea Învierii lui Hristos! Fac cinste cu un zâmbet! Vă scot la o porție zâmbete, la o ceașcă de voie bună, la o sticlă de îmbrățișări sfinte! Vă îmbrățișez cu drag de aici din mijlocul pădurii și vă rog fiți bucuroși, lăsați răutățile care vin din partea altora, să se ducă pe pustiu!

Puneți la inimă numai frumosul și ce este pozitiv și binecuvântat! Oameni să ne supere, să ne necăjească, vom întâlni la fiecare pas din nefericire, dar noi să-i iertăm, să le arătăm acestora că iubirea și iertarea fac minuni! Haideți, inima sus! Zâmbiți, e gratis și face bine!

Hristos a Înviat! Bucuria noastră!!

Un text de părintele Ioan Danci, preot călugăr la mănăstirea Sfântul Pantelimon

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii