Sari la conținut
Prima pagină » Planned Parenthood: S-au închis 5.633 de clinici proavort

Planned Parenthood: S-au închis 5.633 de clinici proavort

Planned Parenthood a anunțat că datorită pandemiei de COVID-19 au fost închise 5.633 de clinici.

Operațiile chirurgicale ce nu sunt esențiale nu au mai fost permise în Statele Unite dar și în alte state pentru a se evita infecția cu COVID-19 și pentru a exista suficiente resurse pentru combaterea pandemiei.

Rețeaua Planned Parenthood a realizat în 2018 aproximativ 1,4 milioane de avorturi.

Planned Parenthood a fost de curând ținta unui film care urmărește biografia directoarei unei sucursale. Conform filmului „Unplanned” rețeaua se comporta ca și cum ar fi o companie cu target de îndeplint, încercând să descurajeze orice consiliere a persoanelor în criză de sarcină.

Conform statisticilor prezentate 75% dintre aceste persoane renunță la avort atunci când clinica unde mergeau era înconjurată de un „lanț de rugăciune”.

Personajul principal din film este Abby Johnson, directoarea celei mai bune agenții a nului. În urma participării accidental ca asistent la un avort chirurgical, aceasta își schimbă optica cu 180 de grade.

Replica ei dinspre final este memorabilă: „Nimeni nu te scapă de amintirea copilului, te scapă doar de copil.”

Planned Parenthood a spus că vor continua acțiunile de sprijinire a avorturilor chimice, prin medicamente. Aceasta însă adeseori duce la internare la urgență din cauza hemoragiei ceea ce înseamnă expunere la pandemie și, iarăși, blocarea spitalelor.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii