Părintele Ștefăniță Potra, vindecat de coronavirus, a donat sânge cu anticorpi

Părintele Ștefăniță Potra, vindecat de coronavirus, a donat sânge cu anticorpi

|
20/05/2020
|
0 comentarii
|

Părintele Ștefăniță Potra de la biserica din Ilva Mică a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 la începutul lunii aprilie.

Se presupune că a contactat virusul după ce a slujit la slujba de înmormântare a unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Părintele este acum vindecat și a trecut peste o lună de la infectare. Dânsul a mers și a donat plasmă cu anticorpi la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistriţa pentru a-i ajuta pe ceilalți bolnavi infectați cu Covid-19, conform agenției Basilica.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Bistriţa i-au mulțumit Părintelui Potra pentru gestul acestuia.

„Donarea de plasmă continuă datorită oamenilor care se gândesc şi la ceilalţi aflaţi într-o mare cumpănă a vieţii lor pe un pat de spital! Înainte de orice suntem oameni între oameni”.

„Mulţumim eroului nostru de azi pentru curaj, gest şi îi aşteptăm şi pe ceilalţi la donarea de plasmă, în vederea aceastei noi proceduri pentru tratamentul pacienţilor cu Covid-19 care se desfăşoară deja la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistriţa”, au scris pe Facebook reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Bistriţa.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: