Sari la conținut
Prima pagină » Părintele Nicolae Dima : Ecaterina a vorbit și s-a rugat cu noi!

Părintele Nicolae Dima : Ecaterina a vorbit și s-a rugat cu noi!

Ecaterina a ieșit din comă după operația pe creier și este conștientă, a vorbit cu părinții ei pentru prima oară, a povestit părintele Nicolae Dima.

„Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, știe cine suntem, cum ne cheamă, i-a recunoscut și pe cei trei Părinți de la biserica noastră. Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii.

Ecaterina este conștientă doar în reprize, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu! Multe sunt ședințele de terapie sunt dureroase, vorbim de durere fizică, iar Ecaterina le suportă cu greu.

O încurajăm, o ținem în brațe mult, îi spunem mereu că ne impresionează prin curajul ei. De multe ori nu vrea să fie ajutată, ci se încăpățânează să facă o anumită mișcare prin propriile forțe. Și încearcă până reușește. O recunoaștem, așa este ea întotdeauna”, a spus tatăl Ecaterinei.

Drama a început în noiembrie. când etița de numai 12 ani a ajuns la urgențe cu o durere de cap. În urma unui CT s-a depistat o tumoră în mijlocul creierului. Cutia craniană era plină cu lichid și creierul nu se mai oxigena. Nu doar creierul a avut de suferit ci și plămânii și inima, micuța Ecaterina recuperându-se treptat în timp de două luni.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Părintele Nicolae Dima : Ecaterina a vorbit și s-a rugat cu noi!”

  1. Am trecut și eu prin ceva asemănător.Draga Ecaterina,îți pot fi bunica.Daca eu am luptat și am reușit și tu vei reuși pentru că ești o luptătoare.De acum înainte cu răbdare dar și cu perseverență,încet , încet vei reveni la normal .Dumnezeu te iubește, Maica Domnului te va ocroti.Noi toți ne rugăm in continuare pentru tine.Asteptam vesti in continuare Felicitări.

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii