Sari la conținut
Prima pagină » Părintele ce a visat un orfelinat

Părintele ce a visat un orfelinat

În urmă cu mai mulți ani părintele Claudiu Banu a avut un vis, un vis mai puțin obișnuit: a văzut o casă unde copii cu tristețea întipărită pe chipuri veneau și își recăpătau bucuria.

De atunci gândul fiecărei zile începe cu acel vis. Comunitatea din parohia Sfântul Mina, dar nu numai de aici,  a răspuns cu însuflețire la apelul de ajutor al părintelui și astfel pe strada Victoriei din Techirghiol, cărămidă cu cărămidă, s-a înălțat „un mic palat al bucuriei” cu 17 camere.

Este un model de împreună lucrare a oamenilor de bine, a credinței în Hristos Domnul! Fiecare a avut rolul lui și visul de acum patru ani a întrupat o realitate. 50 de copii orfani, dar și copii ce au rămas pe drumuri împreună cu mamele lor, își vor regăsi zâmbetul aici. Bănuț cu bănuț, ajutoare până acum au intrat între rosturile acestui vis frumos 200.000 de euro. Casa este concepută ca un mare cămin pentru o familie cu 50 de copii, pe o suprafață de aproape 700 de metri pătrați.  A fost ca un bulgăre ce a fost împins înspre inimile oamenilor iar acestea au rezonat extraoordinar.

Aceasta este România frumoasă, a celor ce înmulțesc bucuria dobândind prin dăruire!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *