Sari la conținut
Prima pagină » Părintele Calistrat este suspect de coronavirus. „Acum suntem noi datori să ne rugăm pentru el.”

Părintele Calistrat este suspect de coronavirus. „Acum suntem noi datori să ne rugăm pentru el.”

Părintele Calistrat a anunțat pe contul său de Facebook că este suspect de COVID-19 și a mers de bunăvoie la spital, pentru a fi testat, pentru a-i proteja pe credincioși. Părintele a postat și o fotografie în care apare pe patul de spital.

„Spre știința bunilor creștini, timp de 10 sau 14 zile, nu ne putem vedea la Mănăstirea Vlădiceni.

În urma unei răceli severe ce am achiziționat-o și o tusă seacă interminabilă, am plecat de bună voie la Spitalul Universitar din Iași, pentru investigații, cu noul virus.

Nu am formele normale de simptome, am puls accelerat și o glicemie crescuta cu tuse seacă si oboseală. Nu am dorit să vă contaminați, singur am ales soluția prin atenție, distanța și mască în aglomerație, în rest zvonuri sau povești veți auzi…

Sunt rațional, dornic să vă ferească de ispită și să ne întâlnim sănătoși. Să ne rugăm unii pentru alții și așa vom împlini Legea lui Hristos. Aveți grijă de sănătate!”

Mulți preoți și credincioși au transmis mesaje de sănătate părintelui. Părintele Ioan Istrati a scris pe pagina sa: „Părintele Calistrat s-a rugat pentru sute de mii de oameni. Acum suntem noi datori să ne rugăm pentru el.

Părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din Iași este urmărit de peste 670.000 de persoane pe contul personal de Facebook iar canalul Youtube, unde sunt postate predicile sale, are aproape 82.000 de abonați.

Părintele a spus într-unul dintre cuvintele sale că „până ce-a început urgia asta, eu am simțit că ceva se întâmplă”, legat de declanșarea pandemiei de coronavirus.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii