Sari la conținut
Prima pagină » Părintele Calistrat are coronavirus dar este bine, internat la Iași

Părintele Calistrat are coronavirus dar este bine, internat la Iași

Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni -Iași a anunțat pe 5 septembrie că este infectat cu noul coronavirus și are simptome ușoare. Părintele a mărturisit ieri că este bine și simptomele au dispărut în urma tratamentului cu antibiotic și medicamente. El a dorit să infirme zvonurile care spuneau că ar fi „între viață și moarte”.

Mesajul părintelui Calistrat este clar:

„DOAMNE, MÂNTUIEȘTE PE CEI BINE CREDINCIOȘI !!!

La insistența mai multor mesaje repetate, că aș fi bolnav și nu vreau să spun, vă comunic scurt că sunt foarte bine, nu am absolut nimic, tusea a dispărut, respect tratamentul impus de specialist cu toată seriozitatea.

Mâine voi fi verificat dacă mai există ceva virus Covid în mod pozitiv.

Ascult on-line, privegherea la praznicul Maicii Domnului acum de 8 Septembrie, nu am nici cea mai vagă formă de indispoziție de sănătate.

Respect la toți iubitorii paginii noastre (de Facebook), care trebuie să înțeleagă că regulile medicale ne ajută să nu infectăm pe alții.

Spitalul nu face abuz, respectă niște reguli stricte de protocol medical, stabilite de specialiști, obligat 14 zile cred, că nu ne vom putem întâlni, la slujbe sau cu credincioșii, dacă examinarea medicală o va confirma.

„Unde este lege, nu este tocmeală”!

Vă iubesc și vă doresc o noapte binecuvântată!”, a scris părintele Calistrat, aseară, pe Facebook.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii