Sari la conținut
Prima pagină » O femeie însărcinată cu cancer în stadiul 4 a refuzat întreruperea de sarcină, a născut și s-a vindecat

O femeie însărcinată cu cancer în stadiul 4 a refuzat întreruperea de sarcină, a născut și s-a vindecat

Jessica Hanna a primit diagnosticul de cancer la sân în stadiu terminal când era însărcinată. Medicii au sfătuit-o să facă avort dar Hanna a cerut celor apropiați să se roage pentru ea și a ales să nască.

Practic în luna a treia a sarcinii medicii au spus că la sân s-a dezvoltat o tumoare care începuse să se răspândească. Toți medicii o sfătuiau să avorteze avorteze și să facă chimioterapie.

Jessica a ales să facă un plan de tratament modificat care să afecteze cât mai puțin sarcina. „Mulți oameni nu știu că chimioterapia se poate face în timpul sarcinii, am ales calea de mijloc și am făcut chimioterapie cu unele modificări…”, a mai spus ea.

În timpul tratamentului  Hanna s-a rugat pentru vindecare sa dar și pentru sănătatea copilului și micul Thomas s-a născut fără probleme. Și ca bucuria să fie deplină proaspăta mamă a aflat și că tratamentul a funcționat și boala a intrat în remisie deși era în stadiul 4.

Acum Jessica Hanna ajută pe cei ce trec prin momente grele similare. Hanna le încurajează pe femeile însărcinate aflate în diferite situații dificile să aibă încredere în Dumnezeu, să-și amintească că nu sunt singure. „Indiferent de ceea ce crezi că se va întâmpla, încrederea în Dumnezeu este cea mai importantă”, a spus ea.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii