Sari la conținut
Prima pagină » „Nu noi restricții, noi excepții” anunță Ministrul Apărării în legătură cu Paștile

„Nu noi restricții, noi excepții” anunță Ministrul Apărării în legătură cu Paștile

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi sau mâine se vor anunța deciziile pentru Paște.

Acesta le-a mulțumit românilor pentru că au respectat măsurile și a anunțat că situația este mai bună decât în alte state.

„Da, o să mai fie o Ordonanță Militară săptămâna aceasta,… tot ceea ce vă anunțăm rezultă în urma unor analize pertinente a specialiștilor, în funcție de evoluția cazurilor, în funcție de evoluția coronavirusului”, a spus acesta.

„Vom anunța niște măsuri pe care le-am luat împreună cu Patriarhia Română, astfel încât să venim în întâmpinarea celor care sărbătoresc Sfintele Paști și cred că vor înțelege faptul că am depus toate eforturile astfel încât și credincioșii, și clericii să fie protejați, dar, în același timp, să se bucure și de Sfintele Paști și de lumină”, a declarat ministrul, acesata fiind practic declarația făcută săptămâna trecută de Raed Arafat la Antena3.

Noutatea constă în anunțarea unor excepții de Paște: „Nu noi restricții, noi excepții. Să privim partea plină a paharului. (…) Ce să le spun de Paște? Vreau să le mulțumesc pentru înțelegere românilor din Diaspora și celor din țară, că marea lor majoritate au respectat ceea ce am propus, ceea ce am stabilit cu privire la reducerea riscului de infecții cu coronavirus.

Este un moment greu, a dat dovadă și de patriotism, și de responsabilitate, de implicare în acest război împotriva virusului. Războiul este al nostru, nu al Guvernului sau al unui ministru”.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii