ÎPS Pimen este în stare gravă

ÎPS Pimen este în stare gravă

|
04/05/2020
|
0 comentarii
|

ÎPS Pimen este în stare gravă, la secţia de terapie intensivă la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş. Acesta a fost intubat vineri seara după unele complicații pulmonare.

La începutul săptămânii trecute starea de sănătate a ÎPS Pimen era stabilă. Reamintim că în cazul doctoriței Alida Moise de la Gerota, a existat un moment critic similar când timp de trei zile situația s-a agravat. Din fericire criza a trecut atunci cu bine iar doctorul este acum acasă pentru recuperare, cu familia sa.

Părintele arhiepiscop a fost transportat cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Suceava la Bucureşti pe 20 aprilie. Atunci a fost transferat și un bărbat în vârstă de 47 de ani, intubat, care însă a decedat ulterior.

Din păcate unele persoane s-au „bucurat” de vestea agravării stării părintelui arhiepiscop. Părintele Visarion Alexa a transmis un mesaj legat de aceasta: „Am aflat că Îps Pimen e intubat, starea arhiereului s-a agravat. Nu sunt tulburat de asta. Cleric fiind, ne pregătim în fiecare zi de marea întâlnire cu El. Pentru asta am devenit preot. Să învăț a muri în fiecare zi.

E înfiorător, însă, să vezi cum oameni râd de moartea unui om, unui confrate. Știrea a atras ironii și multe “smiley face”… Ce-a mai rămas din voi fraților?! Ce e asta?!

Mi-e frică de o lume reprezentată de “voi” ….vor urma execuții, nu e ceva nou. De dragul ideologiei. În numele omeniei, reveniți-vă”.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: