Sari la conținut
Prima pagină » Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce susțin viața

Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce susțin viața

Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce vor avea loc în această seară, la lumina lumânărilor, în întreaga Americă. Astfel în seara de sâmbătă, 13 aprilie, oamenii vor înconjura în tăcere centrele Planet Parenthood, sunt așteptați să participe mii de susținători ai vieții. Filmul „Neplanificat” prezintă povestea unei directoare Planet Parenthood care și-a părăsit funcția după ce a participat la un avort ghidat cu ultrasunete. Abby Johnson a devenit ulterior una dintre cele mai cunoscute voci pro-life.

Pentru cei ce nu știu, Parenthood Planificat este cel mai mare furnizor american de proceduri de avort și efectuează mai mult de 36% din toate avorturile în Statele Unite în fiecare an.

S-au anunțat până în acest moment mai mult de 140 de astfel de manifestări pentru această seară, în 37 de state. Privegherile la lumina lumânărilor vor include și momente de rugăciune pentru cei aflați în cumpănă. În mai multe locații femeile vor împărtăși poveștile lor despre felul în care avortul a condus la ani de durere și suferință, încurajând mamele să nu facă aceeași alegere tragică.

„Comunitatea pro-viața răspunde la durerea și suferința avortului prin întoarcerea la rugăciune”, a declarat Eric Scheidler, directorul executiv al Ligii Pro-Life Action.

„Filmul Neplanificat a devenit o chemare la acțiune pentru mișcarea pro-viață”, a remarcat co-directorul evenimentului Mark Harrington, director executiv al Creat Equal. „Mii și mii de oameni au fost inspirați de acest film pentru a se implica activ în mișcarea pro-life pentru prima dată. Sâmbăta aceasta este primul pas critic pentru mulți dintre acești noi oameni ce vin în întâmpinarea vieții.”

Manifestările sunt un proiect comun al Ligii Pro-Life Action, Creat Equal și „Cetățenii pentru o Societate Pro-Life”, alături de o coaliție de peste 75 de organizații locale și grupuri naționale pro-viață. Sute de mitinguri #DefundPP organizate de #ProtestPP în 2017 și 2018 au fost esențiale pentru a determina administrația Trump să impună noi reguli în ceea ce privește furnizorii de avort, în frunte cu Planned Parenthood.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Edi Dumitrache