Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

|
01/06/2019
|
1 comentariu
|

Mănăstirea Hadâmbu va construi o casă pentru familia Ciobanu din satul Ion Neculce din județul Iași care se confruntă cu o situație materială precară, a transmis agenția de știri Basilica. Cei zece copii ai familiei Ciobanu au o situație școlară foarte bună dar dificultățile materiale le pun mari probleme în procesul de învățare.

Impresionat de cazul acestor copii, părintele Nicodim Gheorghiţă, stareț al mănăstirii Hadâmbu, a demarat construirea un cămin nou, care să permită o viață decentă. Părintele arhimandrit a spus că „şi-a adus aminte de propia copilărie”.

Astfel în data de 30 mai 2019 a fost sfințit terenul pus la dispoziţie de Primăria satului pe care se va construi casa. La acest moment au participat și membrii familiei.

Cu acest prilej, starețul Mănăstirii Hadâmbu, și-a exprimat nădejdea „că nu peste multă vreme, se va sfinţi casa în care cei zece copiii buni și frumoși ai acestei familii vor crește alături de părinţii lor”.

Elena Ciobanu, mama copiilor, a mulțumit părintelui stareț și tuturor celor care s-au implicat în această acțiune umanitară.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

  1. Maria Pasca says:

    Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta manastire impreuna cu slujitorii sai !!
    Dumnezeu sa binecuvanteze casa si familia cu cei 10 copii care va locui in ea.Amin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: