Sari la conținut
Prima pagină » Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

Mănăstirea Hadâmbu a construit o casă pentru familia Ciobanu din satul Ion Neculce din județul Iași care se confruntă cu o situație materială precară, a transmis agenția de știri Basilica. Cei zece copii ai familiei Ciobanu au o situație școlară foarte bună dar dificultățile materiale le pun mari probleme în procesul de învățare.

Impresionat de cazul acestor copii, părintele Nicodim Gheorghiţă, stareț al mănăstirii Hadâmbu, a demarat construirea un cămin nou, care să permită o viață decentă. Părintele arhimandrit a spus că „şi-a adus aminte de propia copilărie”.

Astfel a fost sfințit terenul pus la dispoziţie de Primăria satului pe care se va construi casa. La acest moment au participat și membrii familiei.

Cu acest prilej, starețul Mănăstirii Hadâmbu, și-a exprimat nădejdea „că nu peste multă vreme, se va sfinţi casa în care cei zece copiii buni și frumoși ai acestei familii vor crește alături de părinţii lor”.

Proiectul a fost finalizat cu ajutorul lui Dumnezeu și implicarea oamenilor, familia a primit un nou cămin. Elena Ciobanu, mama copiilor, a mulțumit părintelui stareț și tuturor celor care s-au implicat în această acțiune umanitară.

În luna august 2022 mănăstirea Hadâmbu a cumpărat o altă casă într-un sat pe care a donat-o unei mamă care crește singură cinci copii.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu”

  1. Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta manastire impreuna cu slujitorii sai !!
    Dumnezeu sa binecuvanteze casa si familia cu cei 10 copii care va locui in ea.Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii