Sari la conținut
Prima pagină » Autodenunț: „Sunt crestin-ortodox, conservator și de un obscurantism, ceva de speriat, merg în fiecare duminică la liturghie!”

Autodenunț: „Sunt crestin-ortodox, conservator și de un obscurantism, ceva de speriat, merg în fiecare duminică la liturghie!”

AUTODENUNȚ

În atenția tovarășilor comisari ai poporului, Emanuel Ungureanu și Andrei Caramitru

Sunt crestin-ortodox, conservator, traditionalist, incorect politic și de un obscurantism religios medieval ceva de speriat, întrucât merg în fiecare duminică la liturghie, ba chiar am fost și la ultima liturghie înainte de isteria pandemică și spre spaima unora m-am și împărtăsit.

Mai mult sunt un troglodit înapoiat și un anacronic feroce care a fost la Sf. Munte Athos unde am pupat moaștele sfinților de la mănăstirile pe care le-am vizitat pe lângă participarea la utrenii de la 5 dimineata urmate de liturghii și la vecernii până la ora 22 noaptea.

În rest recunosc că atunci când am fost București acum 3 săptămâni cu treabă când încă isteria pandemică era la început am pupat moaștele și icoanele de la biserica Precupeții Noi și Schitul Darvari, aș fi făcut la fel și la biserica Icoanei dar era șantier.

Mărturisesc că în toate aceste acțiuni subversive și contrarevoluționare am fost sprijinit partizan de către habotnica mea soție.

Autodenunțul este un pamflet și a fost publicat astăzi de Mircea Morar din Cluj pe pagina sa personală

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii