Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci – „Să fim buni căci zace lumea de răutate!”

Pr Ioan Danci – „Să fim buni căci zace lumea de răutate!”

Iar e trecut de miezul nopții… De data aceasta am o frică, un sentiment mare de dezamăgire! Nu mai pot să văd atâta cruzime la unii oameni!

Mamă care își trage copilul de 3 ani de păr filmând acest lucru! Doamne câtă cruzime! Minore care se strâng în haită și lovesc, înjosesc, scuipă, îngenunchează alți copii care nu pot să se apere! Doamne Dumnezeule, dar ce se va alege de țara asta, de societatea aceasta! Acești copii nu sunt crescuți în Biserică, nu sunt crescuți în dragostea de Dumnezeu! Un copil crescut în dragostea lui Dumnezeu, ii este milă să lovească o furnică! Îmi este frică de generația care vine după noi!

Mă rog cu atâta credință la Dumnezeu să ne ierte și să schimbe, să scoată toată răutatea din acești oameni pierduți! Unii părinți au scăpat copiii din mână! Pe noi părintii ne controlau în toate, știau exact ce facem, unde suntem și cum ne comportăm! Greșeam, ne dădeau o lecție si o țineam minte! Acum dacă copilul greșește și părintele încearcă să ridice tonul…

Doamne ce vremuri! Sunt împotriva abuzului în familie, sunt împotriva ca un părinte să își lovească copilul, dar sunt și împotriva nesimțirii și indiferenței! Nu-ți lovi copilul niciodată, dar educă-l, crește-l în dragoste, milă, compasiune, credință, înțelepciune! Copilul trebuie să facă cinste părinților săi! Să fie o binecuvântare pentru bătrânețea părinților lui!

Doamne, fă o minune și distruge toată răutatea de pe pământ! Să fim buni căci zace lumea de răutate!

Textul aparține părintelui Ioan Danci

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii