Sari la conținut
Prima pagină » „Dumnezeu, Maica Domnului și sfinții nu rămân niciodată datori atunci când cel ce le oferă ceva!”

„Dumnezeu, Maica Domnului și sfinții nu rămân niciodată datori atunci când cel ce le oferă ceva!”

Acum ceva timp, în drumul meu spre Bistrița Năsăud, cineva m-a invitat să intru în casă să beau un pahar de apă și să le binecuvintez casa! Am intrat, am stat puțin de vorbă cu dânșii, dar nai mult cu părinții lor care aveau peste 80 de ani. Îmi place foarte mult să ascult bătrânii, poveștile lor din trecut!

Când să plec, m-au rugat să trec și pe la niște rude de ale lor din apropiere să-i binecuvintez și pe ei! Le-am zis, binecuvintez pe oricine, căci binecuvântarea nu este a mea ci a lui Dumnezeu, eu sunt doar un instrument în mâna lui Dumnezeu!

Am ajuns la rude, am intrat în casă, i-am binecuvântat și am dat să ies! Doamna cu lacrimi în ochi îmi spune : Părinte, suntem în faliment cu firma, casa este în rate și cred că o va lua banca! Dar totuși am un bax de făină și unul de ulei pentru Sfântul Pantelimon, că tare îl iubesc, m-a vindecat de cancer la sân acum 10 ani! Ii zic : Acum mă simt ca proorocul Ilie, la văduva din Sarepta Sidonului și să dea Dumnezeu să aveți bucuria ei de la sfârșit!

Astăzi, mă trezesc cu un mesaj în care „văduva din Sarepta Sidonului”, îmi scrie că a reușit să-și achite casa și că și-a deschis o afacere mică care o ajută! Vedeți cât contează un bax de făina și de ulei, amestecat cu o tonă de credință? Cine dă, luiși dă! Un lucru e clar! Dumnezeu, Maica Domnului și sfinții nu rămân niciodată datori atunci când cel ce le oferă ceva, o face cu toată dragostea, sinceritatea și credința!

Haideți să fim buni, căci zace lumea de răutate!

Un cuvânt al părintelui Ioan Danci de la Schitul Sfântul Pantelimon, aflat în construcție în județul Argeș

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „„Dumnezeu, Maica Domnului și sfinții nu rămân niciodată datori atunci când cel ce le oferă ceva!””

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii