Veste bună: Toți pelerinii vor putea merge la Cuvioasa Paraschiva

Veste bună: Toți pelerinii vor putea merge la Cuvioasa Paraschiva

|
14/10/2020
|
0 comentarii
|

O știre bună de la Iași: forțele de ordine au primit ordin de la Ministrul Afacerilor Interne să permită accesul pelerinilor la Sfintele Moaște, pentru toți credincioșii care au asistat astăzi la Sfânta Liturghie din afară bisericii.

Împreună cu voluntarii Mitropoliei se va asigura ordinea necesară pentru asigurarea accesului în condiții sanitare optime. Nu se mai ține cont de reședința înscrisă în buletinul pelerinilor.

În prealabil mii de pelerini se adunaseră la Catedrala Mitropolitană din Iași, nemulțumiți de restricțiile impuse. „O sărbătoare mai tristă ca celelalte sărbători”, a spus unul dintre pelerini.  Totuși ieri mai multe grupuri au îndepărtat gardul și au mers să se închine. Oamenii au reușit să treacă de jandarmi și au intrat în curtea catedralei.

Inițial accesul a fost permis doar pentru 500 de persoane dar pentru detensionarea situației, jandarmii au permis accesul treptat în curte.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: