Sari la conținut
Prima pagină » Veste bună de la pr Mihail Bucă: „Ecaterina a primit o nouă șansă la viață normală!”

Veste bună de la pr Mihail Bucă: „Ecaterina a primit o nouă șansă la viață normală!”

Părintele Mihail Bucă, protopsalt în corul de muzică bizantină al Patriarhiei, ne-a dat o veste bună despre fetița lui Ecaterina care a fost diagnosticată cu leucemie mieloblastică.

„De la moarte la viață … Binecuvântat fie numele Domnului, Domnul a dat, iar noi, păcătoșii, primim fără să merităm. Și Domnul ne-a dat veste mare, iubiți prieteni, în aceste zile. Ne-a dat nouă, mie și familiei mele, dar și celor care ne purtați de grijă și în rugăciune.

Irene-Ecaterina a ieșit, zilele acestea, dintr-o nouă cură de citostatice. Așa cum bine știți, se introduce, lunar, tratament, citostaticele care îi răvășesc firavul trup, dar care îi aduc vindecare, prin ingaduinta Domnului! Da, vindecare, pentru că, după analizele medulare pe care le-a făcut, Irene-Ecaterina ne-a uimit iar: ” Boală minimă reziduală nedetectabilă la o sensibilitate a metodei de cel puțin 10-3 (pragul de detecție 0.1%).” – este un citat din buletinul medical pe care l-am primit în prima zi a săptămânii, la numai două zile după ce Irene-Ecaterina a împlinit 5 ani.

Dragilor, în primăvara acestui an, în Săptămâna Luminată, primeam întâia mângâiere, după multa suferință. Constatam minunea săvârșită în Irene de Sfânta Împărtășanie administrată zilnic și rugăciunea neîncetată, din toate colțurile lumii în care se află români. Atunci, pentru prima dată, rezultatele analizelor ne spuneau că Irene-Ecaterina este negativă, fără nicio celulă canceroasă în corpul său, cu o ”biologie moleculară negativă,testul FISH pentru Trisomia 8 este negativ ”.

Irene-Ecaterina a primit, prin noile vești de la Fundeni, o nouă șansă la o viață normală. Însă, calea noastră este lungă, pentru că vom continua curele cu citostatice, prin progarmul stabilit de medici .

Vreau să vă mulțumesc, buni prieteni care mi-ați fost mereu alături, pentru tot ceea ce ați făcut. Să ne purtați în rugăciunile voastre, pentru că nimic nu este mai puternic decât rugăciunea!

Doamne Iisuse Hristoase, în momentele cele mai grele ale vieții noastre, ne-am rugat cu încredere către Tine, am cerut ajutorul Tău și ai auzit strigătul nostru. Ai ghidat mâinile medicilor, ai adus lumina și speranța în sufletul nostru într-un moment în care disperarea părea să ne cuprindă complet…

Mulțumim medicilor minunați de la Institutul Clinic Fundeni și ne rugăm să le dea Bunul Dumnezeu putere pentru că înfruntă durerea zilnic! Irene-Ecaterina vă mulțumește și vă promite, așa cum ați mai văzut-o, că se va bucura la orice întâlnire cu oricare dintre voi… Vă mulțumim și vă îmbrățișăm! Dumnezeu să ne ajute!” a încheiat părintele Mihail.

Domnul să o ajute pe Ecaterina și să îi întărească pe părinți!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Veste bună de la pr Mihail Bucă: „Ecaterina a primit o nouă șansă la viață normală!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii