Un oraș din Texas votează împotriva avortului, declarându-se „sanctuar al copiilor nenăscuți”

Un oraș din Texas votează împotriva avortului, declarându-se „sanctuar al copiilor nenăscuți”

|
14/06/2019
|
0 comentarii
|

Un consiliu municipal din orașul Waskom a declarat miercuri, 12 iunie, orașul un „sanctuar pentru copii nenăscuți” și a interzis procedurile de avort.

Mișcarea precede un alt proiect de lege pe care legislatorii din Texas îl au pe agendă, anume reglementarea ca medicii să aibă grijă de bebelușii născuți în viață după avorturi nedorite. Avorturile nu sunt permise în statul Texas după 20 de săptămâni, raportează The Washington Post.

Waskom se află pe granița dintre statele Texas și Louisiana și este primul oraș din Texas care declară o astfel de măsură. Din acest moment toate organizațiile care efectuează avorturi și ajută pe alții să obțină avorturi în numele unei „sănătăți a reproducerii”, sunt considerate organizații criminale, a comentat Mark Lee Dickson, președinte al asociației Right to Life of East Texas.

Primarul orașului Waskom Jesse Moore a declarat că indiferent dacă orașul este dat în judecată, sunt gata să meargă la Curtea Supremă pentru această lege. Chiar dacă orașul nu are bani pentru acest proces „Dumnezeu va avea grijă”, a relatat acesta conform Daily Signal.

Luna trecută, consiliul municipal din orașul Roswell, New Mexico, a votat 7-1 pentru a-și promova propria rezoluție de declarare a orașului drept sanctuar al copiilor nenăscuți.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: