Starețul Efrem din Arizona a apărut unor credincioși: „Fără pocăință ne așteptă evenimente teribile”

Starețul Efrem din Arizona a apărut unor credincioși: „Fără pocăință ne așteptă evenimente teribile”

|
13/11/2020
|
1 comentariu
|

Părintele Efrem Filotheitul a trăit în Muntele Athos iar în ultima parte a vieții a fost duhovnic al unor mănăstiri ortodoxe din Arizona. Pe 8 decembrie anul trecut acesta a trecut la Domnul.

În ultima perioadă mai multe întâmplări sunt legate de dânsul. Pe 3 noiembrie 2020 un portret al arhimandritului Efrem din Arizona, pe care îl avea un bărbat din Creta, a început să izvorască mir. Acesta a primit un îndemn la pocăință.

Săptămâna aceasta starețul Efrem s-a arătat unei femei din nordul Greciei. Aceasta era alături de nora ei, la un moment dat, femeia a dispărut și aceasta a durat aproximativ 10 minute. Persoana nu și-a dat seama și nici nu a înțeles cât timp a trecut.

Credincioasa l-a văzut pe starețul Efrem cum se ruga, cu chipul trist, și i-a spus :

„Pocăință, pocăință, pocăință. Hristos este foarte supărat… Noi, oamenii de astăzi, nu ar trebui să fim în această stare duhovnicească în care ne aflăm…

Urmează necazuri mari, nu vă puteți imagina cât de rele vor fi acestea. Vai tuturor, pentru ceea ce vă așteaptă; trebuie să vă pocăiți atât cât mai este timp…

Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, ca Hristos să se milostivească…

Acest lucru are legătură cu ceea ce se întâmplă acum și în America. Mulți oameni se vor depărta datorită celor ce se vor întâmpla, mulți oameni vor pleca.

Nu aveți  îngăduință unul față de altul. Nu arătați milă unul față de celălalt. Sunteți fără milă unii față de alții, sunteți gata să vă distrugeți unii pe alții.

Spune toate acestea Părintelui tău duhovnicesc și celorlalți…”

Datorită tuturor celor întâmplate, credincioasa s-a adresat părintelui ei duhovnicesc.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Starețul Efrem din Arizona a apărut unor credincioși: „Fără pocăință ne așteptă evenimente teribile”

  1. Hulea Sergiu says:

    Vai noua din cauza pacatelor; vedem atatea nenorociri si tot nu ne intoarcem la Hristos.

Leave a Reply

%d bloggers like this: