Starea părintelui episcop Gurie s-a ameliorat

Starea părintelui episcop Gurie s-a ameliorat

|
12/10/2021
|
1 comentariu
|

Starea de sănătate a părintelui episcop Gurie s-a ameliorat, conform declarației Dr Emil Mariș. „Pacientul a fost internat vineri, iar de sâmbătă este la ATI, pe mască de oxigen. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, acum este mai bine”, a declarat managerul unităţii medicale, doctorul Emil Stoica Mariş.

PS Gurie Georgiu, episcop al Devei și al Hunedoarei, a fost diagnosticat cu Covid săptămâna trecută și boala a debutat agresiv.

Sâmbătă a început o rugăciune comună, inițiată de părintele Zaharia de la Essex : Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-l pe robul tău Gurie!

Cine dorește poate spune o rugăciune pentru părintele episcop și pentru toți cei care trec prin momente dificile în aceste zile la ATI.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Starea părintelui episcop Gurie s-a ameliorat

  1. Nelu dobra says:

    Decât ați indemna lumea sa se roage mai bine ați ieși și ați indemna la vaccinare. Da de acolo nu va iasă nimic Era vaccinat gurie?

Leave a Reply

%d bloggers like this: