Slujba Sfintei Lumini va fi transmisă în direct de Patriarhia Ierusalimului

Slujba Sfintei Lumini va fi transmisă în direct de Patriarhia Ierusalimului

|
13/04/2020
|
0 comentarii
|

Chiar dacă se va desfășura fără pelerini, slujba Sfintei Lumini se va ține ca în fiecare an în Sâmbăta Mare, în Biserica Sfântului Mormânt.

Procesiunea va începe la 13:00 ora Ierusalimului (identică cu ora României).

Creștinii din întreaga lume vor putea urmărească procesiunea prin transmisiunea în direct de pe pagina de Facebook a Patriarhiei din Ierusalim.

De asemenea Patriarhia transmite în fiecare seară din Săptămâna Mare, de la 6:15 PM, deniile slujite la Biserica Sfinților Constantin și Elena din Ierusalim.

În Vinerea Mare, de la ora 21:10 PM, se va sluji Slujba Sfântului Epitaf iar de la miezul nopții Utrenia și Sfânta Liturghie, în Biserica Sfântului Mormânt.

Lumina Sfântă este considerată o minune dumnezeiască necuprinsă de mintea omenească și se repetă din an în an, în Sâmbăta Mare.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: