Slujbă pentru terminarea pandemiei oficiată de ÎPS Teodosie noaptea, pe străzile unei comune din Constanța

Slujbă pentru terminarea pandemiei oficiată de ÎPS Teodosie noaptea, pe străzile unei comune din Constanța

|
11/11/2020
|
0 comentarii
|

Părintele arhiepiscop Teodosie a oficiat împreună cu mai mulți preoți o slujbă religioasă în comuna Cogealac, de ziua Sfântului Nectarie, făcând rugăciuni pentru sănătate și pentru terminarea pandemiei.

Media locală a acuzat faptul că ÎPS Teodosie și soborul de preoți a circulat pe străzile satului, noaptea, în spatele unei dubițe cu boxe ce a difuzat rugăciunile.

Pe de altă parte oamenii au ieșit la porți și s-au bucurat de binecuvântarea primită. Mai mulţi locuitori s-au alăturat preoților, alții au rămas ascultând slujba. Motivul pentru care slujba s-a oficiat pe înserat a fost pentru ca oamenii să fie ajunși la casele lor, mulți localnici lucrând în municipiul Constanța.

Ziarul Hotnews a readus în prim plan faptul că ÎPS Teodosie a împărtăşit în mai mai mulţi copii pe treptele din faţa catedralei Sfinții Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă, în perioada stării de alertă.

Ceea ce nu a menționat ziarul este faptul că Patriarhia Română a confirmat ulterior că aceasta a fost și rămâne practica oficială a bisericii ortodoxe române, în acord cu toate bisericile ortodoxe.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: