Sari la conținut
Prima pagină » Primăria nu mai ajută Catedrala

Primăria nu mai ajută Catedrala

Catedrale mai văzuseră englezii de la Chelsea dar, când au jucat la București luna trecută, au postat fotografia cu Catedrala Națională pe pagina lor oficială, gratulată cu câteva zeci de mii de aprecieri.

Și mulți cred că se vor identifica cu ea, după ce va fi gata, un simbol național gândit de Eminescu și Slavici și fondat de Regele Carol I. Până atunci însă, periodic șantierul trece printr-o desconsiderare care arată cât de alogenă este gândirea unor politicieni și oameni din presă.

Întrebarea este de ce Primăria Generală nu a inclus în bugetul pe 2021 această investiție deja demarată. Sigur din cauza catedralei nu merg lucrurile în București! Că Firea a dat bani pentru acest proiect titra azi dimineață jurnalistul Stelian Tănase „ a aruncat cu banii în Catedrală” și aceasta a transformat capitala în Siria!

Ceea ce este total eronat, ajutorul oferit din bugetul Primăriei fiind de ordinul zecimalelor. Din nou vedem în toată splendoarea bonjurismul secularist progresist care nu reușește să își apropie realitatea socială din România, faptul că unii dintre noi vrem biserici.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Primăria nu mai ajută Catedrala”

Comentariile sunt închise.

Edi Dumitrache