Pr Visarion Alexa: „Și-au făcut un stoc de măști și sunt gata să ajute”

Pr Visarion Alexa: „Și-au făcut un stoc de măști și sunt gata să ajute”

|
11/03/2020
|
0 comentarii
|

„Iată un mod eficient de a posti:

Stiți că la biserică avem un grup alcătuit din băieți tineri, soți responsabili, tați iubitori foarte implicați în problemele parohiei. I-am convocat în seara aceasta online, pe toți pe un grup de whats app.

Pe lângă multele responsabilități pe care le au în viața parohiei noastre (întreținerea bisericii, ocrotirea familiilor nevoiașe, donare de sânge, etc) și-au mai asumat una : și-au făcut un stoc de măști protecție, mănuși , dezinfectanți, sper să găsească ochelari si măști cu filtru.

Care este motivul ?

-Bătrânii rămași în casă, din parohie, vor fi identificați sau vor putea suna la numere de telefon, pentru a fi ajutați cu cumpărăturile, medicamente și apa.

-Persoanele izolate acasă, din parohia noastră, motivul fiind suspiciune de Covid-19, vor fi ajutate cu alimente de baza și medicamente.

– În caz de infectare vom încerca să susținem familia în ceea ce privește nevoile de bază.

Nu așteptăm să facă alții. Nu așteptăm să facă doar autoritățile.

Ei sunt și îndrăznesc să vă vorbesc, cu smerenie, despre ce fac.”

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: