Sari la conținut
Prima pagină » Pr Vasile Ioana: „Corpul Ecaterinei se luptă extraordinar de mult. Rămâneți în rugăciune!”

Pr Vasile Ioana: „Corpul Ecaterinei se luptă extraordinar de mult. Rămâneți în rugăciune!”

Părintele Vasile Ioana a vorbit depsre starea Ecaterinei ,după discuția cu medicul Iliescu: „Ne-am întâlnit cu domnul doctor Iliescu, un mare medic neurochirurg, care ne-a spus că fetița nu e bine. Medical vorbind numai o minune…

A zis: <<Părinte, sunt medic, numai o minune poate salva acest copil!>> Două stopuri cardiace la un interval foarte scurt au generat o Inflamație a inimii pe de o parte,

Și pe de altă parte, acum se luptă medicii din ATI, fac totul, absolut totul, am văzut asta cu ochii noștri.
I se dă adrenalină multă ca să reziste trupușorul ei. Și ieri a primit multă adrenalină ca trupul ei să reziste. Azi-noapte am împărtășit-o din nou. Și după ce am împărtățit-o azi dimineață doamna doctor mi-a zis: <<Părinte, surprinzător, i-am dat la jumătate cantitatea de adrenalină dimineață pentru că trupul ei a început să lucreze după împărtășanie!>> Dar (mai) mi-a zis: <<Nu este suficient. Totuși ea se luptă cu viața!>>” a spus cu vocea tremurând părintele Vasile.

„Ca să înțelegeți cât este de grav, plămânul are cinci lobi: trei pe o parte, doi pe o parte. Din cei cinci lobi, patru sunt afectați și doar unul funcționează: un singur lob, lobul de sus, care realizează respirația și aduce oxigen creierului… Plămânii ei sunt foarte afectați, acești patru lobi au fost afectați, iubiții mei, de la saliva și voma care a venit în timpul stopului cardio-respirator…

Tot doamna doctor de la ATI, nu noi ca preoți, a spus: <<Părinte, deși evidențele medicale sunt atât de tragice, copila asta este între viață și moarte, este fix pe jumătate. Poate oricând să se ducă sau poate să reziste. Corpul ei este acela care se luptă extraordinar de mult, acum. O ținem cu 16-17 respirații pe minut, pentru că dacă va avea 60 de respirații, se va duce, va obosi imediat și se va duce>>.

Ei se luptă să mențină plămânul și inima ca să reziste , să treacă de perioada aceasta. Vestea proastă este asta: acum ea este în luptă și oricând se poate întâmpla ceva. Vestea bună este că, inclusiv medicul Iliescu, inclusiv doamnele de la ATI ne-au spus: <<Totuși noi vedem niște lucruri!>>.

„Ecaterina și-a mișcat căpuțul la atingerea Sfintelor moaște”

Când am venit cu Sfintele moaște ale Sfântului Nectarie, PS Varlaam le-a atins de trupușorul ei. Ea, care nu s-a mișcat deloc de miercuri noaptea până acum, i s-a mișcat căpuțul la atingerea Sfintelor moaște. Când am împărtășit-o azi-noapte, la fel, s-a mișcat puțin.

Azi-dimineață am primit mir de la părintele patriarh Daniel, care este foarte marcat de evenimentul acesta și care este omul ce s-a rugat mult ca părintele Nicolae și Cătălina să aibă un copil. El s-a rugat pentru ei. Și fetița aceasta a venit prin minune pe Pământ…” a spus părintele Ioana cu lacrimi în ochi.

Poate să vă dea mărturie oricând doamna preoteasă Cătălina și părintele Nicolae. Și le-a venit copila asta în brațe, acest înger de copil. Părintele Patriarh m-a chemat și azi dimineață am luat mir din trupul Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir și am uns trupul ei. Și iar s-a mișcat copila! Și Cătălina spune: <<Părinte, uite! Și eu am văzut asta.>> Și ne-am bucurat.

Deci sunt semne că tot harul, că toată lucrarea Duhului Sfânt este acum în trupul ei și ea se luptă. Și acest miracol deja se petrece prin faptul că după operțație ni s-a spus: <<Părinte, în două zile se duce.>> Și acuma suntem deja în a patra. Fiecare zi e o minune după două stopuri cardiace. Cu un plămân atât de afectat copila asta trăiește!

Ea e copila noastră, a tuturor! I-am și cerut iertare părintelui Nicolae, spunându-i : Părinte, iartă-mă, că știu că este copila voastră, dar acum este și a noastră! Așa o simțim cu toții!

Lanț de rugăciune neîntreruptă pentru Ecaterina

Și de aceea s-a început în biserica noastră lanț de rugăciune neîntreruptă. Drept care fiecare dintre voi vă rugați o oră. În acea oră spuneți o catismă din psaltire și un acatist sau un paraclis. Vom face acest lanț de rugăciune neîncetat…

Facem acatiste, paraclise, catisme neîncetat! Rugăciunea este respirația noastră acum, speranța, nădejdea faptului ca în întâlnirea lui Dumnezeu cu ea, El să lucreze așa cum a lucrat cu fiica lui Iair. Noi ca slujitori ai Sfântului Altar i- L oferim pe Hristos în fiecare zi, o împărtășim în fiecare zi.

Vă spuneam când am avut Covid anul trecut că știința și credința lucrează împreună, nu sunt în conflict. Așa am trecut foarte ușor prin Covid, mi-am luat tratament și m-am împărtășit zilnic.

Astăzi fetița aceasta minunată Ecaterina care ne-a legat pe toți în rugăciune se împărtășește în fiecare zi. Acum Hristos lucrează din ea, în ea…

Închei cuvântul spunându-vă că nu știm cum lucreasă Dumnezeu dar este limpede că toți acești sfinți sunt cu ea, că Hristos Domnul e cu ea, că suflețelul ei se bucură de atâta har încât Dumnezeu va hotârî mai departe, nu după cuvântul nostru, ci după cuvântul medicilor: Numai Dumnezeu poate să facă o minune.

Rămâneți în rugăciune!” a încheiat părintele Vasile Ioana.

Bunul Dumnezeu să o miluiască pe Ecaterina, iar pe părinții ei să -i întărească! Toți Sfinții împreună cu Măicuța Domnului să vegheze asupra lor!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

3 comentarii la „Pr Vasile Ioana: „Corpul Ecaterinei se luptă extraordinar de mult. Rămâneți în rugăciune!””

  1. Doamne ajuta! Sunt alaturi de ceilalti care se gandesc la Ecaterina! Un copil frumos al lui Dumnezeu! Maica Domnului si Sfanta Mucenita Ecaterina sa o aiba in paza!

  2. Pingback: Pr. Vasile Ioana: „Vă rog să continuăm rugăciunea pentru Ecaterina! Revenirea este mai înceată.” - Averea Bisericii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii