Sari la conținut
Prima pagină » Pr Vasile Ioana: „Am văzut când am împărtășit-o că Ecaterina este conștientă într-un anumit fel!”

Pr Vasile Ioana: „Am văzut când am împărtășit-o că Ecaterina este conștientă într-un anumit fel!”

Părintele Vasile Ioana a împărtășit-o pe Ecaterina și povestit despre starea fetiței : „Părintele Nicolae a plecat în Germania cu mari așteptări. Vindecarea e un proces foarte greu.. Acolo, medicii nu l-au mai menajat, acolo nu mai e nimeni să se poarte cu el ca prieten, ca frate. Acolo i-au spus, „facem recuperare, dar nu vă putem da nicio speranță. Vom vedea!“…

Eu am spovedit-o pe Ecaterina, am văzut-o, am binecuvântat-o, am văzut că e este conștientă într-un anumit fel, dar nu se poate exprima, am împărtășit-o și avea pulsul 138. Când i-am dat Trupul și Sângele Domnului și i-am făcut rugăciunea și am pus mâna pe capul ei, imediat pulsul s-a dus la 133, apoi la 118, apoi la 107 și în final la 98. Am văzut cum a lucrat împărtășania în trupușorul ei, pe aparat, cum a coborât pulsul și s-a liniștit copila când am împărtășit-o.

Am vorbit, i-am pus mâna pe frunte și i-am spus că suntem cu ea, dar nu comunică. Aparatele ne-au arătat că a primit Trupul și Sângele Domnului și că s-a liniștit, dar încă nu comunică. Pentru că e așa de greu, părintele așteaptă ca ea să fie conștientă cât mai repede și trezirea aceasta pe care o așteptăm toți nu se petrece. E foarte greu pentru dânsul.

Avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră și am să vă rog, după sărbători, să ținem post și lunea. Rămâneți în rugăciune cu durere, în rugăciune puternică. Medicii i-au spus lucrurile mai direct decât aici în România și îi e greu să o vadă așa pe fetița lui. Dumnezeu să vă binecuvânteze“, a încheiat părintele Vasile Ioana.

După cinci săptămâni de la intrarea în comă și la trei săptămâni de la operație, Ecaterina este mult mai bine, urmând un tratament de recuperare la un spital din Dresda, părintele Nicolae Dima și mama Cătălina însoțind-o pe fetiță în Germania.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii