Pr Stareț Iustin Dragomir de la mănăstirea Bogdana este în stare gravă

Pr Stareț Iustin Dragomir de la mănăstirea Bogdana este în stare gravă

|
25/11/2020
|
0 comentarii
|

Starețul Mănăstirii Bogdana din Rădăuți este arhimandritul Iustin Dragomir, în vârstă de 67 de ani. Acesta se află în prezent internat în stare critică în București, infectat cu virusul Covid-19.

Ieri a fost postat pe pagina mănăstirii un apel la rugăciune: „Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru!”

Părintele stareț este cunoscut pentru fondarea Așezământului pentru copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți. Aici și-au găsit căminul peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate.

Părintele Iustin Dragomir a fost transportat luni de la mănăstire, cu ambulanța, la Spitalul Militar din București. Drumul a fost deosebit de dificil, pe drum părintelui fiindu-i rău de mai multe ori. Părintele este în stare critică, având probleme de sănătate cu inima și diabet.

Să îl pomenim în rugăciunile noastre!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: