Pr Savatie: „Lumea este tot mai săracă, iar circul costă tot mai scump”

Pr Savatie: „Lumea este tot mai săracă, iar circul costă tot mai scump”

|
18/04/2021
|
0 comentarii
|

Dacă ar sta cineva să numere cîți bani s-au risipit în ultimii 20 de ani pe filme, arene de sport, videoclipuri demult uitate și alte bazaconii fără de care se poate trăi liniștit, am descoperi că discuțiile despre bugetele pentru spitale, drumuri și școli sînt bani de înghețată. Ca să înțelegem despre ce vorbim, clipul de reclama din 2014 la Chanel nr. 5 a costat 33 milioane de dolari.

Lumea este tot mai săracă, iar circul costă tot mai scump. Cei mai mari bani se duc pe circ și pe război, pentru că circul și războiul aduc cei mai mulți bani. Bolile și moartea, prostia și fudulia, înstrăinarea și frica – toate acestea au devenit subiecte de biznis. În lume există prea mulți bani și prea puțină dragoste, iar acest decalaj este în continuă creștere.

Cel care și-a cumpărat un fluier va cînta, iar cel care și-a cumpărat o armă o va folosi.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: