Pr Radu-Cosmin Bogdan a trecut la Domnul. Acesta era pozitiv COVID19 și avea unele complicații de sănătate

Pr Radu-Cosmin Bogdan a trecut la Domnul. Acesta era pozitiv COVID19 și avea unele complicații de sănătate

|
24/09/2020
|
0 comentarii
|

Părintele Radu-Cosmin era preotul militar al Garnizoanei Timișoara, un părinte extraordinar care s-a implicat în mai multe proiecte ale comunității din Timișoara.

Părintele militar fusese confirmat cu coronavirus și în urma unor complicații, fusese transmis un apel pentru donare de plasma. Acesta suferea de obezitate de grad I și avea un stent la inimă. Părintele a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Pr Radu-Cosmin Bogdan a urmat cursurile clasei de teologie din cadrul Colegiului National „Carmen Sylva” din Timișoara. În 2007 a devenit licențiat în Teologie la Universitatea de Vest din Timișoara și în anul 2013 a primit titlul de Doctor în Teologie din partea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

„A plecat prea devreme dintre noi, răpus de virusul SARS-CoV-2, un om extaordinar și un colaborator apropiat al Instituției Prefectului Județul Timiș, Părintele Radu Cosmin Bogdan, preotul militar al Garnizoanei Timișoara”, a transmis Prefectura județului Timiș pe pagina de Facebook.

Părintele Radu Bogdan era născut în 1983 și avea trei copii. „Pentru activitatea sa deosebită, atât în plan pastoral cât și muzical, a fost fost hirotesit întru iconom stavrofor. Preotul militar dr. Radu-Cosmin Bogdan a fost un slujitor vrednic, înzestrat de Dumnezeu cu mulți talanți, dar și cu o inimă blândă, caldă și deschisă către militarii și credincioșii pe care i-a păstorit de-a lungul anilor”, arată reprezentanții Mitropoliei Banatului.

Dumnezeu să îl odihnească!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: