Sari la conținut
Prima pagină » Pr Nicolae Dima: „Ecaterina este pe zi ce trece mai bine! Operația va fi marți”

Pr Nicolae Dima: „Ecaterina este pe zi ce trece mai bine! Operația va fi marți”

Părintele Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei, a comunicat vineri, 11 noiembrie, că Ecaterina este mai bine și medicii se pregătesc să o opereze:

„Medicii sunt optimiști, Ecaterina este pe zi ce trece mai bine. Desigur, având în vedere starea ei grava de la început, acest mai bine înseamnă un progres pe care doar aparatele îl pot măsura. Este tot un comă, dar inima lucrează normal, respirația nu mai are nevoie de asistare permanenta ca în primele zile.

Datorită acestei stări stabilizate, chirurgul a decis sa facă intervenția pentru extragerea tumorii care a declanșat toată aceasta situație. Operația va fi marți și va fi complicata. Avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră, ca și pana acum!

În urma cu 6-7 zile, starea Ecaterinei era extrem de grava. Faptul ca acum ea este stabilizata și putem programa operația se datorează cu certitudine harului lui Dumnezeu care a lucrat cu putere asupra ei! Rugăciunile făcute pentru ea, ca și mesajele de încurajare pe care le-am primit noi, părinții, ne-au copleșit prin numărul lor, prin bunătatea și delicatețea lor.

Nu exista cuvinte care sa mulțumească pentru toate acestea. Vă încredințăm și noi iubirii lui Dumnezeu, Părintele nostru cel bun! Rugați-vă în continuare pentru Ecaterina și pentru echipa medicală care o îngrijește, dar și pentru toți copiii bolnavi și pentru părinții lor!” a încheiat părintele.

Doamne ajută! Să punem o rugăciune, un gând bun pentru Ecaterina!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

15 comentarii la „Pr Nicolae Dima: „Ecaterina este pe zi ce trece mai bine! Operația va fi marți””

  1. Doamne IISUSE HRISTOASE FIEȚI MILĂ DE ACEASTĂ COPILĂ ECATERINA ȘI TE ROG VINDECĂ _O LUMINEAZĂ PE MEDICI CE O VOR OPERA CA ÎN FELUL ACESTA OPERAȚIA SĂ DECURGĂ BINE ÎȚI MULȚUMESC DOAMNE PENTRU CĂ ÎMI AUZI RUGACIUNEA MEA A PĂCĂTOASEI NICA AMIN.

    1. Tot ce este cu neputință la noi este cu putință la Dumnezeu! Doamne, așează mana ta peste Ecaterina. Lucrează Tu, Doamne, prin mâinile medicilor pentru a o salva pe Ecaterina! Mulțumim Doamne pentru ca ne-ai ascultat rugăciunile!

   1. Doamne, ajut-o pe Ecaterina!
    Sfântă Cuvioasă Parascheva ocrotitoarea Moldovei care ai făcut atâtea minuni,fa o minune și pentru acest înger.
    Amin!

 1. Maica Domnului, Ingerul ei Pazitor, Sfintii Doctori farà de Arginti si toti Sfintii facatori de minuni, ajutati-o pe Ecaterina, pentru rugaciunile pline de durere ale parintilor ei!🙏

 2. Nu vă îndoiți nici o clipă de bunătatea lui Dumnezeu el iubește copiii cel mai mult că ei sunt curați că îngerii.Maica Domnului, toți îngerii și toți sfinții, toate puterile cerești sa fie cu Ecaterina in ziua operației . Doamne Dumnezeul nostru, fă o minune cu aceasta copila sa se preaslăvească Numele tău cel sfânt! Doamne ajuta

 3. Doamne ajuta pe Ecaterina,dai Doamne putere sa treacă cu bine operația sa gie un copil cum era înainte,însănătoșire grabnică!Doamne ajuta

 4. Doamne fa o minune cu acest ingeras nevinovat și fără de păcat.Da putere părinților sa reziste acestei mari dureri.Ne rugam pt tine Ecaterina sa fi puternica și bunul D-zeu sa te binecuvanteze și sa-ti dea putere sa reziști acestei intervenții.

 5. Bunul Dumnezeu și Maica Domnului s o întărească pe micuța Ecaterina ca să poată rezista operației delicate care o așteaptă.Dumnezeu sa le tina mana doctorilor sa le puterea și istețimea necesara pt bună reușită a operației.Doamne ajuta.

  1. Dumnezeu și Măicuța Domnului să o ajute pe Ecaterina să depășească acest mare impas, iar echipei medicale Dumnezeu sa.i dea puterea și priceperea de a o recupera pe copilă.

 6. Slavă și mulțumire lui Dumnezeu și Măicuței Domnului, pentru sănătatea Ecaterinei! Toată nădejdea la Bunul Dumnezeu și la Maica Domnului! Marți începe postul Nașterii Domnului, avem toată nădejdea că Dumnezeu nu o va lasă, sigur va fi cu ea și o va ridica din patul durerii! Părinte Dima, fii puternic, suntem alaturi de sfinția ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii