Pr Ioan Istrati: „De 250 de ani lingurița asta îl dăruiește pe Hristos lumii!”

Pr Ioan Istrati: „De 250 de ani lingurița asta îl dăruiește pe Hristos lumii!”

|
10/05/2020
|
1 comentariu
|

Lingurița asta sfințită e de argint. Mi-a dat-o tata. Cu ea am împărtășit mii de oameni cu Hristos fără să le dau vreo boală.

Totdeauna după ce împărtășesc un om, iau eu în gură restul de Sfânt Sânge de pe ea. Tata o are de la bunicul. Și ei au împărtășit zeci de mii de oameni.

Pe ea scrie 1770. De 250 de ani lingurița asta îl dăruiește pe Hristos lumii. A împărtășit bebeluși, tineri, soldați, bătrâni, mame, muribunzi, sfinți.

A trecut prin ciumă, tifos, gripă spaniolă, a fost pe front, la Stalingrad, în Tatra, Și NICIODATĂ n-a dat boală, ci Viața cea veșnică!

Textul aparține părintelui Ioan Istrati din Arhiepiscopia Tomisului și a fost scris în contextul noilor norme privind Sfânta Litughie și împărtășirea credincioșilor propuse de Institutul Național de Sănătate Publică.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Pr Ioan Istrati: „De 250 de ani lingurița asta îl dăruiește pe Hristos lumii!”

  1. Kleomenis says:

    Daca e cu adevarat preot ortodox ar trebui sa impartaseasca in continuare cu aceeasi lingurita, sa lase biserica deschisa pentru credinciosi si sa nu se conformeze directivelor lui Cezar cel antihrist. O va face? Nu s-a opus sinodului cretan si implicit ecumenisului, nu va avea taria si harul necesar de a marturisi pe Dumnezeu asa cum se cuvine.

Leave a Reply

%d bloggers like this: