Pr Ioan Danci: „Sus inima române, sus acolo la Dumnezeu!”

Pr Ioan Danci: „Sus inima române, sus acolo la Dumnezeu!”

|
30/03/2020
|
0 comentarii
|

Știți, virusul acesta care a venit ca o palmă peste om în tulburatoarele zile pe care le trăim, nu este altceva decât un refresh al vieții!

Ne-a trimis pe toți în casa pentru a pune în aplicare un alt plan al vieții, pentru a gândi total diferit strategia vieții fiecăruia dintre noi! Acum putem vedea cel mai limpede că banii, averea, funcția, personalitatea nu valorează nimic si se pot pierde într-o fracțiune de secundă! Acum, în aceste zile, se vede că omul este născut să creadă, că nu trebuie să-L ispitească niciodată pe Dumnezeu și că trebuie să-L pună pe primul loc pe Dumnezeu în viața lui, apoi credința și familia!

Aș vrea ca fiecare dintre noi să ia această situația actuală ca pe un examen personal al vieții!

Aș vrea ca fiecare dintre noi să învețe ceva bun din acest examen foarte dureros! Să ne fie spre înțelepțire!

Și după ce se va sfârși necazul acesta care a zguduit si cutremură încă tot pământul, să fiți siguri că lumea nu va mai fi la fel! Și mi-aș dori din suflet să nu mai fie la fel. Lumea trebuie neapărat să fie mai bună, mai iubitoare, mai iertatoare, mai credincioasă și mai aproape de Ziditorul ei – Dumnezeu! Dacă lumea va fi la fel, atunci si răul se va reîntoarce subit!

Sus inima române, sus acolo la Dumnezeu!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: