Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Să mergem înaintea lui Dumnezeu cu toți împăcați și cu nimeni certați!”

Pr Ioan Danci: „Să mergem înaintea lui Dumnezeu cu toți împăcați și cu nimeni certați!”

Eram în aeroport la Otopeni, aproape de poarta de îmbarcare. Nu prea călătoresc eu cu avionul și nu prea le știu rânduiala! M-am așezat aproape de poarta la care trebuia să imbarc și am început să citesc ceva.

Au început să vină unii și alții. Nu eram chiar la poarta de îmbarcare ci aproape de ea. Vine o familie cu doi copii pana în doisprezece ani. Când mă văd, unul zice: Tati, tati, zburam cu batman…! (normal că m-a bufnit râsul). Celalalt mai mititel zice: nu mă prostutule, tu nu vezi că este un moș mai tânăr! Merge la Polul Nord după cadouri și vine de Crăciun!

Tatăl zice, tăceți măi, că vă aude popa ce ziceți de el (atunci am început să râd de-a binelea!) Apoi vine mama cu vorba să îi salveze: Măi, ce minte aveți, și întorcându-se spre mine îmi spune: Să ne iertați părinte, că nu prea sunt duși la Biserică!

Fac un semn de plecăciune, zâmbind, și îi răspund: Fiți fără grijă, nu sunt prima data în ipostaza aceasta. Apoi scot niște ciocolata din geantă și le dau copiilor câte una, la care cel mic zice tare: Ți-am spus eu că îi un moș mai tânăr, nu vezi că ne-a dat cadouri!? Această situație mi-a îmbucurat ziua, am zâmbit tot zborul! Copiii spun lucruri trăznite!

Vă îmbrățișez din mijlocul pădurii a Munților Carpați! Vă pomenesc cu drag și bucurie, să ne întâlnim cu bine, prin Sfânta Liturghie! Să mergem înaintea lui Dumnezeu și a Sfântului Altar cu toți împăcați și cu nimeni certați!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii