Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Nu vă fie rușine să vă spovediți! Pe duhovnic îl interesează să scapi de păcate și patimi, nu-l interesează păcatele tale!”

Pr Ioan Danci: „Nu vă fie rușine să vă spovediți! Pe duhovnic îl interesează să scapi de păcate și patimi, nu-l interesează păcatele tale!”

Ca și duhovnici, dacă vrem să descoperim în sufletul unenicului pietre prețioase sau aurul de acolo, atunci e musai să scotocim prin toate gunoaiele ce se află acolo în sufletul și inima lui! Uneori te murdărești puțin, alteori obosești, contează ca niciodată să nu renunți!

Este Sfântul și Marele Post! Ar fi binecuvântat, minunat, extraordinar ca cei ce nu aveți un duhovnic, să vă căutați unul acum și să vă duceți sufletul la control, la curățare! Nu purtați poveri în suflet, pe când puteți zbura de fericire!

Nu vă fie rușine să vă spovediti! Pe duhovnic îl interesează să scapi de păcate și patimi, nu-l interesează păcatele tale! A auzit el păcate, de nu se mai găsesc nici în cărți! De ce să stai priponit, legat de gardul deznădejdii, când poți zburda ca un miel, în libertatea sfințeniei! Descoperă duhovnicul, medicul spiritual și te vei descoperi pe tine însuți!

Un sfârșit de săptămână binecuvântat!

Un cuvânt al părintelui Ioan Danci de la schitul Sfântul Pantelimon, Argeș

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Pr Ioan Danci: „Nu vă fie rușine să vă spovediți! Pe duhovnic îl interesează să scapi de păcate și patimi, nu-l interesează păcatele tale!””

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii