Pr Ioan Danci: „Haideți în copilărie, să vedeți ce frumos este!”

Pr Ioan Danci: „Haideți în copilărie, să vedeți ce frumos este!”

|
09/02/2021
|
0 comentarii
|

Da, eram la școala generală și toți colegii de clasă eram uniți, mai ales băieții în năzdrăvănii! Eram prieteni pe viață unii, numai că această prietenie a ținut doar în viața de copil.

Am crescut și am plecat la mănăstire! Ruptura a fost așa de mare, încât de abia mai scoteam un Doamne ajuta de la colegii și prietenii mei! Poate ei au crezut că nu am făcut pasul potrivit! Am făcut cel mai potrivit pas!

Ce nu știu ei, este faptul că am lista cu numele lor și în fiecare zi ii pomenesc la rugăciune, să le fie bine, să fie sănătoși! Asta înseamnă că la mine prietenia a rămas în fiecare zi aceiași!

Un singur coleg de clasă mi-a scris și m-a felicitat pentru drumul ales în viața! A scris dupa 25 de ani, dar a fost extraordinar sentimentul! Și a fost colegul la care m-am așteptat cel mai puțin! Mulțumesc colegului A!

De ce nu putem să rămânem copii mereu? Haideți în copilărie, să vedeți ce frumos este!

Un cuvânt al părintelui Ioan Danci de la Schitul Sfântul Pantelimon, Bistrița

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: