Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Nu te lăsa pradă provocării lumii acesteia!”

Pr Ioan Danci: „Nu te lăsa pradă provocării lumii acesteia!”

Bunica Nastasia mereu mă învăța! „Dragul tânii, în casa mică liniștea este mare, iubirea umple aceea casă iar sărăcia nu prea încape în ea!”

Poate unii au sau au avut visuri mărețe, și-au dorit sau își doresc bogății și avuții, eu nu mi-aș fi dorit mai mult de atât și asta datorită vieții și mediului în care am crescut, dar și învățăturii bunicii Nastasia! Niciodată nu aș fi dat liniștea pe avuție precum se și vede că am procedat plecând în munți, pentru că nu există avuție mai mare decât liniștea sufletească în haosul acestei lumi!

Ar putea fi o imagine cu floare, natură şi copac

Un vis mai frumos ca cel din imagine nu cred că este pe lumea aceasta! Cine are ocazia să-și îndeplinească acest vis minunat își vor dobândi sănătate și liniște de toate felurile, eu am liniște numai privind aceasta, fără să visez la asemenea locuri! Haideți cel puțin să visăm frumos!

Încearcă să fii bucuros omule, să zâmbești și să trăiești în dragoste și prietenie! Tristețea și dezamăgirea o găsești la orice pas, cu orice ocazie! Tristețea și supărarea ți-o provoacă și cel mai apropiat om pe care îl ai lângă tine fie rudă sau prieten. Contează ca tu omule să nu le lasi pradă provocării lumii acesteia!

Bucură-te omule de fiecare clipă, și fă din orice clipă, Raiul tău pe pământ! Ar fi minunat dacă ai putea oferi și celor din jurul tău iubire, iertare, bucurie și îmbrățișare! Îmbrățișează și iartă pe oricine îți vrea răul și aruncă cu iubire în cel care aruncă în tine cu ură și nedreptate! Fii tu bun omule, dacă celalalt este rău!

Seară plină de iubire, în fiecare inimă!

Un text de părintele Ioan Danci, preot călugăr la mănăstirea Sfântul Pantelimon

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii