Sari la conținut
Prima pagină » Pr Danu a finalizat a treia casă pentru bătrânii singuri în Centrul Sfinții Brâncoveni

Pr Danu a finalizat a treia casă pentru bătrânii singuri în Centrul Sfinții Brâncoveni

Părintele Danu Florin anunța săptămâna trecută finalizarea celei de a treia case pentru bătrânii singuri și neputincioși în satul Lada, Teleorman, cu 20 de locuri disponibile.

Omul sfințește locul, cu ajutorul lui Dumnezeu, este un cuvânt potrivit pentru ce s-a întâmplat în acest colț de Românie. Din 2016, cărămidă peste cărămidă, în comuna Lada dorința oamenilor de a face ceva bun pentru semenii lor singuri a dus la ridicarea acestui frumos așezământ – Centrul de îngrijire pentru bătrâni Sfinții Martiri Brâncoveni.

Pentru a putea susține așezământul părintele Danu și ajutoarele sale au plantat și o livadă în spatele caselor. Printre aceștia cresc ecologic pui de găină care merg apoi spre familii, această activitate completând fondurile pentru funcționarea centrului. De asemenea la biserica din incintă pot fi slujite parastase pentru sufletul celor trecuți la Domnul, oamenii putând plăti una dintre mesele bătrânilor de aici.

Diferite firme au venit să ajute misiunea părintelui, de exemplu joi firma Ideal Optic a realizat gratuit consultațiile pentru vârstnicii cu probleme de vedere.

Slavă Domnului pentru toate!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii