Pr Dan Damaschin: „Copiii bursieri pe care am început să îi medităm au plecat de la note de 4-5”

Pr Dan Damaschin: „Copiii bursieri pe care am început să îi medităm au plecat de la note de 4-5”

|
03/02/2021
|
0 comentarii
|

„Să vă mai spun că mai toți bursierii noștri pleacă de pe notele 4 -5 când vin la noi?”, spune părintele Dan Damaschin. Împreună cu voluntarii asociaţiei „Glasul Vieţii”, preotul se îngrijește de câteva mii de copii din judeţele Moldovei, făcând campanii pentru furnizarea de haine, rechizite şi alimente.

„Din cei vreo 74 de bursieri intrați din toamnă în cele două internate și prin celelalte locații (nici unul n-a făcut Covid de la stat în aceleași săli de meditații) avem la capăt de semestru 1 sub 7, 6 sub 8, 23 sub 9 și 32 sub… 10”.

Mulți tineri primesc și burse prin performanţele şcolare obținute prin muncă. „Iar de vă întrebați care-i treaba cu minunea asta, luați în calcul zecile de voluntari puși pe meditații la sânge, kilometrii de cabluri pe care le-am tot tras în ultimele luni, sutele de laptopuri, tablete și telefoane, camioanele de bunătățuri descărcate prin bucătării și frigidere și, da, miile de ore cu urechea în telefon, alături milioanele de mesaje care trebuiesc date la timp celor ce iubesc copiii și cărora le pasă cu adevărat de viitorul acestui neam”.

Concluzia zilei? Obrazul și creierul fin cu multă dragoste și osteneală se obțin! Cinste vouă, copii! Mulțumim, dragi donatori!”.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: