Pr Chiril: „Să aveți curaj, să nu vă fie teama de nimic!"

Pr Chiril: „Să aveți curaj, să nu vă fie teama de nimic!”

|
18/03/2021
|
0 comentarii
|

„Astăzi, din păcate, oamenii au o curiozitate bolnavă. Sunt mai interesați de ceea ce face cel potrivnic sa ne piardă decât ceea ce face Dumnezeu să ne mântuiască.

Trebuie sa ne mutăm atenția la ceea ce a făcut și face Dumnezeu până astăzi să ne mântuiască. Lumea aceasta o va ține Dumnezeu pentru câteva suflete care vor să se mântuiască. Sfârșitul lumii va fi adus de răutatea oamenilor, și nicidecum de anumite evenimente, de cataclisme. Dar încă sunt destui care cauta din toată inima pe Dumnezeu.

Să aveți curaj , să nu vă fie teama de nimic !”

Este un cuvânt al părintelui Chiril, unul dintre ieromonahii din mănăstirea athonită Vatoped. Părintele este binecunoscut pelerinilor români, fiind adeseori cel care îi primește și aduce spre închinare sfintele moaște din mănăstire, de asemenea duhovnic pentru pelerinii ce își doresc să se spovedească.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: