Sari la conținut
Prima pagină » O mamă despre fetița bolnavă de leucemie: „Datorită desei Împărtășiri, datorită priceperii medicilor, datorită rugăciunilor Maria Efremia este astăzi bine!”

O mamă despre fetița bolnavă de leucemie: „Datorită desei Împărtășiri, datorită priceperii medicilor, datorită rugăciunilor Maria Efremia este astăzi bine!”

Sunt praguri în viața noastră, valuri care vin peste noi, valuri grele. Este greu, suntem jos iar lumea pare departe parcă pentru noi. Dar cât va fi de greu, să încercăm ne rugăm de acolo, chiar lângă noi poate fi o mână întinsă. Mai ales ca părinți este nevoie de noi, putem să găsim tărie și să mergem mai departe.

Redăm mai jos mărturia unei mame care a primit, cu ani în urmă, un greu diagnostic pentru fetița sa: leucemie, cu puține șanse de vindecare. Dar, cu greu, mama s-a ridicat și nu a pierdut nădejdea, au înmulțit rugăciunea, răbdarea, au mers la doctori, s-au împărtășit cât au putut de des.

„În spital , pe la ultimele cure, vorbeam cu o mămică și îmi spunea ca aici a întâlnit oameni deosebiți, a învățat multe lucruri … Eu, la acel moment, ca într-o nebuloasă, îi spuneam că nu am trăit nici o experiență care să fie bună sa o povestesc mai departe. Trăiam ca într-o amorțeală sufletească…

După un timp, 1 an și jumătate, de-abia am înțeles ce s-a întâmplat cu Maria și cu noi. Primisem o palmă divină să ne trezim.

Da! Am fost zguduiți. Medicii nu îi mai dădeau șanse Mariei să mai trăiască. Mi- a luat ceva timp sa înțeleg, sa accept… spuneam în mintea mea zilnic ,,cred cu tărie că va fi bine”

A fost. Datorită și rugăciunilor. Datorită și desei Împărtășiri. Datorită priceperii medicilor. Datorită răbdării. Toate au contribuit.

Azi Maria Efremia e foarte bine. Trebuie să mai așteptăm vreo 4 ani să fie declarată vindecată în acte.

Azi suntem bine și noi, ca familie. Acest ,,azi” mi- aș dori să- l prelungesc la nesfârșit. Doar Dumnezeu știe ce va fi. El e singurul. În El ne-am pus Nădejdea și tot cu El vom merge în viață de aici încolo.

Slavă Ție Doamne pentru tot! Mulțumim Ție!”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii