Numărul de îmbolnăviri a scăzut în timpul procesiunilor din București și Suceava

Numărul de îmbolnăviri a scăzut în timpul procesiunilor din București și Suceava

|
11/04/2020
|
0 comentarii
|

În duminca trecută, după secole în care moaștele Cuvioasei Parascheva nu au părăsit Iașiul, au fost aduse în procesiune la Suceava, epicentrul pandemiei din România. Procesiunea a mers întâi în Neamț, apoi la Suceava și în final la Botoșani.

Totodată Sfântul Dimitrie a fost purtat pe străzile capitalei pe traseul Piața Unirii-Spitalul Municipal- Spitalul „Victor Babeș”- Piața Universității.

Pe timpul procesiunii preoții au rostit rugăciuni pentru izbăvirea de boală. Oamenii au ieșit la porți și balcoane și cu toții ne-am rugat pentru ajutor împotriva acestei molime.

Trebuie amintit faptul că Bucureștiul și Suceava sunt cele mai afectate orașe din România, aproape jumătate dintre cazuri fiind raportate aici.

Întâmplător sau nu, conform datelor raportate de Guvern, cazurile de noi îmbolnăviri au scăzut masiv duminică și luni, cum se poate vedea în graficul atașat. Am încercuit cu roșu coloanele aferente zilelor de duminică, respectiv luni. De asemenea a crescut luni numărul vindecărilor.

Pentru rugăciunile Sfinților Tăi, Doamne miluiește-ne pe noi!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: