Sari la conținut
Prima pagină » Nikos Vertis: „Cu dragoste rezolvi totul în viață. Asta este Hristos pentru mine: iubire”

Nikos Vertis: „Cu dragoste rezolvi totul în viață. Asta este Hristos pentru mine: iubire”

Nikos Vertis este cel mai popular artist din Grecia. Cântă la bouzouki de la vârsta de 7 ani iar de la 15 ani a început studiul muzica canto. Până în prezent, a lansat cinci albume de studio, un single CD și două albume – ediții speciale.

Îl iubesc mult pe Hristos și-L port permanent în sufletul meu. Trecem printr-o perioadă în care tinerilor le este teamă să mărturisească: „cred în Hristos!”, a declarat Nikos Vertis într-o emisiune transmisă de canalul elen ANT1. El a adăugat că și-ar dori ca fiecare om să fie liber să-și exprime credința.

„De ce cred eu în Hristos? Nu pentru minunile pe care le-a făcut. Cred în Hristos pentru ceea ce reprezintă El, de fapt: iubire. […] Cu dragoste rezolvi totul în viață. Asta este Hristos pentru mine: iubire. Am și eu păcatele mele, fac multe greșeli, dar încerc să devin un om mai bun în fiecare zi”, a mărturisit Vertis.

„Am spus de nenumărate ori prietenilor mei preoți că dacă ar fi la fel de umili ca bătrânul Paisios, ar fi atras mai mulți oameni și tineri alături de ei.

Smerenia este cea care va aduce tineretul în Biserică, nu exagerarez. Știu că voi fi judecat pentru ceea ce spun, dar nu mă deranjează.

Pe de altă parte Nikos Vertis a luat apărarea preoților din Grecia spunând că biserica este comunitate și fiecare comunitate și preot se formează în iubirea lui Hristos.

Cel fără păcat să ia primul piatra. Sunt un păcătos, nu sunt un bun creștin. Cred în Hristos, dar nu sunt un bun creștin. Am și păcatele mele, fac multe greșeli, dar încerc să devin un om mai bun în fiecare zi.

Greșeala lor și noi toți vom fi judecați într-o zi pentru ceea ce facem. Nu trebuie să-i judecăm, dacă credem în Hristos, să fim aproape de Hristos în iubire și să ne judecăm pe noi înșine.

Să încercăm să fim mai buni”, a spus Nikos Vertis.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii