Sari la conținut
Prima pagină » Nick Vujicic: „Știu sigur că Dumnezeu nu face greșeli, însă face minuni”

Nick Vujicic: „Știu sigur că Dumnezeu nu face greșeli, însă face minuni”

Oriunde ajunge Nick Vujicic vorbește despre cum credinţa în Dumnezeu a schimbat viața iar cuvintele și zâmbetul său sincer aduc sens și motivație pentru mii de oameni.

Nick s-a născut cu o afecțiune numită tetra-amelia, fiind din naștere fără mâini și fără picioare. Aceasta i-a adus ironie și umilință. „Simți un nod in stomac, visele iti sunt tulburate și nu intrezarești nicio speranță la orizont” scrie el în cartea sa „Fii tare!”

Dar Nick Vijicic a învățat un lucru important, acela că nimeni nu-l poate obliga să facă jocul celor ce aleg a fi răutăcioși și în toate întâlnirile transmite mesajul său optimist: „Știu sigur că Dumnezeu nu face greșeli, însă face minuni. Eu sunt una dintre ele. Și tu la fel.”

Vujicic s-a întâlnit și cu Patriarhul Irineu, la Belgrad, iar acesta l-a binecuvântat şi l-a felicitat pentru activitatea sa. Este cea de-a doua întâlnire a sa, prima întâlnire având loc în anul 2012.

Deși părinții săi sunt de origine sârbă Vujicic s-a născut la Melbourne, în Australia. Este căsătorit şi tată a patru copii iar la 21 de ani a absolvit Facultatea de Economie și a înfiinţat asociația „Viaţa fără membre” care ajută persoanele cu dizabilităţi. Nick Vujicic a dus mesajul său de speranță în fața a peste 6 milioane de oameni din 57 de țări. El împărtășește celor ce vin să îl asculte modul în care credința sa în Iisus Hristos i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Foto credit: Patriarhia Serbiei

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Edi Dumitrache