Sari la conținut
Prima pagină » Mihai Neșu: „Dumnezeu mă întăreşte zi de zi!“

Mihai Neșu: „Dumnezeu mă întăreşte zi de zi!“

În 2011 Mihai Neșu suferea un accident teribil care îl imobiliza în scaunul cu rotile. Au urmat momente grele pentru fostul sportiv, „am avut clipe când simţeam că nu mai pot” mărturisește acesta într-un interviu pentru GSP.

Câutând răspunsuri a înțeles că acestea nu pot veni doar din zona științei, prin medici, și a avut șansa unor sfaturi bune, primite de la oameni care s-au rugat pentru el. „Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine, cel care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par”.

Fotbalistul și-a găsit un părinte duhovnic, merge la Sfânta Liturghie și se împărtășește. Iar Dumnezeu îl ajută să meargă mai departe cu optimism :„Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet… încerc să mă ţin de program, iar Dumnezeu mă întăreşte zi de zi. ”

Mihai Neșu a fondat la Oradea complexul „Sfântul Nectarie” pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii. Peste 100 de copiii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani sunt ajutați aici să își amelioreze sau învingă problemele lor.

Fostul sportiv dorește să extindă acest complex pentru a putea fi primiți pacienți până la vârsta de 18 ani. Noul complex va avea și ateliere de învățare a unor meserii. Complexul va putea fi folosit și de cei care ce nu au probleme de sănătate, în mod gratuit.

elefant.ro

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii