Măști cu mesaj creștin realizate de maicile de la Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul

Măști cu mesaj creștin realizate de maicile de la Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul

|
09/05/2020
|
0 comentarii
|

Maicile de la mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul au creat mai multe măști inedite, cu mesaje brodate în mai multe culori. Există șase tipuri de măști, în funcție de mesajul creștin brodat: „Doamne, ajută!”, „Hristos a Înviat!”, „Cu noi este Dumnezeu”, „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă!” în limba greacă, „Iubire și jertfă”, „Iubește jertfindu-te!”.

Unele dintre acestea sunt disponibile și în culorile culorile tricolorului. Măștile reutilizabile sint realizate de măicuțe și se pot comanda pe site-ul mănăstirii. Prețul unei măști este de 10 lei.

Mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul este situată în comuna Lipnița din Constanța, nu departe de mănăstirea Dervent. Hramurile mănăstirii sunt „Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul”, Sfântul Mucenic Dasie, Sfântul Ierarh Luca de Crimeea și Sfâantul Paisie Aghioritul.

În contextul în care după 15 mai vom fi obligați să purtăm mască în spațiile publice închise și în transportul în comun, o asemenea mască este prilej de mărturisire și purtătoare de mesaj frumos..

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: