Sari la conținut
Prima pagină » Mark Wahlberg spune că simte puterea transformatoare a lui Hristos „în fiecare zi”, după realizarea noului film „Father Stu”

Mark Wahlberg spune că simte puterea transformatoare a lui Hristos „în fiecare zi”, după realizarea noului film „Father Stu”

Actorul Mark Wahlberg a descris într-un interviu întâlnirea sa cu puterea transformatoare a lui Iisus Hristos, în timp ce a răspuns chemării pe care simțit-o de la Dumnezeu să surprindă într-un film povestea unui boxer care a devenit creștin.

Wahlberg a jucat și totodată a produs noul film „Părintele Stu”. Bazat pe evenimente reale, filmul spune povestea lui Long, un boxer devenit preot, și călătoria lui incredibilă de la „autodistrugere la mântuire”.

Acestă poveste este inspiratoare în esență, împărtășește puterea transformării prin Hristos, chiar dacă lumea boxului are vulgaritatea ei, a spus actorul. „Simt această inspirație în fiecare zi. O simt acum mai mult ca niciodată”, a declarat Mark Wahlberg pentru The Christian Post.

Întrebat despre ultima dată când credința sa a fost pusă la îndoială, Wahlberg a spus că a fost în timpul „pandemiei”.

„Nu mai puteam merge la biserică. Am pierdut comunicarea și contactul cu oamenii care m-au ajutat cu adevărat, în fiecare zi, să-mi reamintesc de importanța credinței mele”, a spus el.

Wahlberg a suferit și pierderea mamei sale, care a murit în timpul pandemiei. Dar, în ciuda provocărilor, s-a simțit chemat să facă acest film plin de credință și și-a folosit propriii bani pentru a finanța parțial filmul, deoarece Hollywood a refuzat să finanțeze proiectul.

Actorul joacă rolul părintelui Stu pe ecran și lui i s-a alăturat Mel Gibson, câștigător al premiului Oscar, care îl interpretează pe tatăl boxerului.

Mark Wahlberg a mărturisit că a simțit „întotdeauna o misiune” a lui să facă acest film, după ce a cunoscut povestea boxerului preot. A petrecut șase ani gândind proiectul iar când a venit momentul, mare parte din film „curs” efectiv, fiind filmat practic în 30 de zile.

„Acest talent de a juca, darurile care mi-au fost dăruite și binecuvântările au fost pentru un motiv”, a declarat el. „Nu doar să fac încă cinci „Transformers”… Filmul a venit într-un moment în care am simțit că sunt pregătit pentru a-i putea face dreptate, pentru a putea să ies acolo și să articulez mesajul și semnificația puternică din spatele poveștii…

Acesta este un film despre mântuire și nicio persoană nu este pierdută pentru mântuire, atâta timp cât este dispusă să se întoarcă spre Hristos și are intenții bune în inimă și vrea să facă o schimbare. Mă bucur că am reușit să o fac, mă bucur că noi toți ne putem identifica într-un fel cu povestea lui.

Cu toții avem de-a face cu pierderi, incertitudine, lipsă de credință, speranță, întrebări despre motivul pentru care se întâmplă lucrurile”, a adăugat el. „A putea vedea pe cineva care se descurcă cu atâta grație în unele dintre cele mai dificile și mai grele perioade, după ce a trecut prin atâtea, dă oamenilor mai multă speranță.”

În film, părintele Stu s-a confruntat cu multă rezistență din partea familiei sale, chiar și a unor persoane din comunitatea creștină, dar nu a renunțat niciodată să lupte pentru ceea ce se simțea chemat de Dumnezeu să facă, adică să devină preot.

Wahlberg a spus că s-a identificat cu lupta care este și în caracterul său. „Nu am ascultat niciodată ce gândeau oamenii sau ce spuneau. Așa că întotdeauna am simțit că depinde de mine să demonstrez că fac față. Și zi de zi, slujbă cu slujbă, moment de moment în genunchi, încercând doar să mă îmbunătățesc ca persoană, apoi ca tată și ca soț. Așa am putut face față unor pierderi, dezamăgiri și eșecuri, și toate acele lucruri mi-au permis să continui și să continui să merg mai departe. Drumul fiecăruia dintre noi prin viață este diferit, și Dumnezeu este cu noi pe acest drum!”

În mai multe ocazii în film, Wahlberg predică și spune că în mini-predicile sale a simțit întoarcerea

„Mai ales în închisoare, am simțit că aceștia erau oameni care puteau relaționa cu Stu. Aceștia erau oameni care ar fi putut cu ușurință fi asemenea lui Stu. Aceasta a fost viața lui Stu și asta a fost viața mea. Deci, cea mai mare parte, mesajul pe care îl transmit, a fost tot improvizat”, a dezvăluit Wahlberg.

„Sunt doar eu, le vorbesc din inimă și le spun că Dumnezeu nu va renunța la ei, nu renunță la ei înșiși. Este un lucru foarte important pentru că atunci când nu ai pe nimeni care să te sprijine sau să te susțină, acesta este cel mai dificil lucru”, a subliniat el. „Oamenii trebuie să știe că celor apropiați le pasă. Că oamenii îi iubesc și îi susțin și vor să-i vadă făcându-se bine. Asta este foarte important.”

Filmul „Părintele Stu” a fost lansat în cinematografe pe 13 aprilie.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii