Mănăstirea Neamț: 250.000 de lei cheltuiți pentru centrul de carantină

Mănăstirea Neamț: 250.000 de lei cheltuiți pentru centrul de carantină

|
23/05/2020
|
0 comentarii
|

Mănăstirea Neamț a cheltuit suma de 255.300 de lei pentru persoanele carantinate la Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie de la Neamţ” și nu are nicio pretenție financiară în acest sens, spune o adresă trimisă către primăria locală.

„Am scris în adresa către primăria comunei Vânători-Neamţ, spre ştiinţa Direcţiei de Sănătate Publică, faptul că la nivelul Bisericii Ortodoxe Române s-au făcut colecte, ajutoare în natură şi în bani, acolo unde a fost nevoie, aşa cum a făcut Biserica întotdeauna când ţara a avut nevoie”, a răspuns părintele stareț Benedict Sauciuc într-o declarație cerută de jurnaliștii locali.

Centrul de carantină de la Mănăstirea Neamț a fost instituit în luna martie. Mitropolia Moldovei și Bucovinei a furnizat prin Mănăstirea Neamţ un număr de 52 de camere, respectiv 104 locuri, în vederea carantinării persoanelor.

În acest centru au fost cazate în două serii câte 80 de persoane.

Foto credit: Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie”

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: