Maicile de la Valea Bistrei ridică o casă nouă pentru 7 copii

Maicile de la Valea Bistrei ridică o casă nouă pentru 7 copii

|
08/11/2019
|
0 comentarii
|

Maicile și părintele Mihail de la Mănăstirea Valea Bistrei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu al Albei Iulii, au început în acest an construcția unei case pentru o familie nevoiașă cu 7 copii din comuna Valea Bistrei. Cei șapte copii au vârste cuprinse între 7 și 15 ani.

Cu darul lui Dumnezeu casa s-a înălțat până la acoperiş. Anul ce vine urmează a fi lucrată partea de finisaje, pentru a putea oferi un cămin cald şi primitor acestei familii.

Dacă doriți să fiți parte din acest proiect, îi puteți susține în acest demers cu un ajutor financiar pe contul Mănăstirii Valea Bistrei, deschis la BCR Cîmpeni, IBAN RO14RNCB0008021188000001, cod fiscal 14064837.

De asemenea este binevenit ajutorul material, din materiale de construcție sau alt necesar ce poate fi folosit pentru finalizarea casei.

Mănăstirea Valea Bistrei se află situată pe valea Arieșului, în munții Apuseni, județul Alba. Aceasta este pagină de Facebook a mănăstirii, există și un telefon de contact: 0744 382 696.

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Unde omul voiește, Dumnezeu zidește!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: