Mai mulți polițiști au venit la parastasul de la Catedrala Națională în urma unei sesizări

Mai mulți polițiști au venit la parastasul de la Catedrala Națională în urma unei sesizări

|
21/03/2020
|
0 comentarii
|

În jurul orei prânzului mai mulți polițiști au venit la paraclisul Catedralei Naționale în urma unei sesizări că aici s-ar desfășura o slujbă religioasă cu mai mult de 200 de persoane.

De asemenea s-a reclamat faptul că enoriașii au venit fără măști de protecție.

În momentul apariției polițiștilor slujba de parastas pentru cei adormiți ajunsese la partea de sfârșit. Credincioșii au cântat ecteniile finale împreună cu preotul apoi slujba s-a încheiat fără probleme.

Slujba s-a desfășurat în curtea paraclisului, la altarul de vară, iar credincioșii au păstrat normele de igienă. Toate Sfintele Liturghii de mâine se vor ține lângă biserici.

Săptămâna aceasta, la sfârșitul unei slujbe în aer liber, PS Ignatie a spus un cuvânt frumos și ziditor de credință:

„Începând cu această zi, toată România s-a transformat într-o biserică și este foarte frumos sentimentul acesta… A venit vremea să sfințim pământul, ieșind din biserica de zid, în biserica din mediul înconjurător.”

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: