Sari la conținut
Prima pagină » Jucătorul de fotbal Derek Carr: „Mama și tatăl meu m-au învățat că credința este numărul 1”

Jucătorul de fotbal Derek Carr: „Mama și tatăl meu m-au învățat că credința este numărul 1”

Juccătorul Derek Carr de la echipa de fotbal Las Vegas Raider, una dintre cele mai bune echipe din Statele Unite, și-a lăudat părinții pentru că l-au învățat să facă din credința lui prima prioritate în viață și a spus că, în copilărie, nu ar fi jucat dacă un meci cădea duminică.

„Am fost crescut în biserică, tatăl meu a fost diacon”, a spus fundașul într-un podcast. „Mama și tatăl meu m-au învățat că credința este numărul 1”.

El a adăugat: „Dacă era un meci duminică, când eram copil, întotdeauna îi spuneam antrenorului meu: „Nu voi fi acolo, voi fi la biserică”. Părinții mei au făcut prioritățile. Și a funcționat; Am ajuns în NFL – Liga națională de fotbal. Deci, respect pentru aceste mame și tați care spun: „Este în regulă să ratezi un meci!”

Mărturia fotbalistului este de apreciat deoarece în Statele Unite este din ce în ce mai dificil să recunoști valorile creștine ca persoană publică, datorită presiunii făcute de o bună parte de mass-media și din rândul asociaților.

Fundașul a povestit o întâmplare care a fost ca un ghid despre cum am putea fi în viața de zi cu zi. La un eveniment sportiv a văzut o fotografă care șchiopăta dar continua să facă fotografii. „Șchiopăta și știam că va trebui să meargă toată ziua și să facă poze și toate… Și așa, i-am împărtășit o poveste despre cum mama mea s-a vindecat recent. Am spus: „Pot să mă rog pentru tine?” Și ea a spus „Desigur…” Așa că m-am rugat cu ea. Și a doua zi, ea se întoarce … „V-ați rugat pentru mine. Am mers trei ore și jumătate, am făcut poze și nu am avut nicio durere, toată durerea a rămas … Vreau doar să spun: „Mulțumesc”.

Aceasta a fost victoria în acel weekend.”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii